Credem in sustenabilitate si experiente memorabile!

Renovatio e-charge si Mastercard lanseaza campania "Credem in sustenabilitate si in experiente memorabile!" prin care ambii parteneri isi doresc sa incurajeze atat mobilitatea electrica cat si platile electronice ca gest firesc zi de zi.

Continuam campania “Credem in sustenabilitate si in experiente memorabile!” si in perioada perioada 1 iulie 2024 ora 00:00 – 31 iulie 2024 ora 23:59 in limita a maxim 1800 de vouchere de discount in valoare de 50 lei fiecare. Campania se desfasoara in aplicatia e-charge.

Poti participa la campanie daca ai un cont valid in aplicatia e-charge si portofelul electronic asociat activ.

Pentru fiecare alimentare a portofelului electronic cu minim 150lei folosind cardul tau Mastercard*, primesti automat, in contul de client e-charge, un voucher de discount in valoare de 50 (cinzeci) lei. Poti beneficia de maxim 2 vouchere de discount in fiecare luna calendaristica de campanie.

Voucherele din campanie se vor activa lunar, in in primele 5zile lucratoare a lunii respective pentru luna anterioara, pentru toti participantii la campanie care respecta conditiile pct. 4.1 din Regulamentul Campaniei. Astfel, in primele 5 zile lucratoare ale lunii octombrie se vor activa voucherele aferente lunii septembrie.

Consulta Regulamentul Campaniei aici si actele aditionale aici

Voucherul de discount permite o singura utilizare, la oricare dintre statiile de incarcare electrica proprietatea Renovatio din reteaua e-charge si este valabil 90 de zile din momentul in care a fost emis. Pentru eliminarea oricarui dubiu, voucherele nu sunt valabile la statiile marcate “Partener” in aplicatia e-charge.

Ce inseamna voucherul de discount Mastercard?

Voucherul Mastercard este un voucher de discount virtual ce iti ofera posibilitatea de a beneficia de o reducere, in cadrul unei sesiuni de incarcare, in valoare de maxim 50lei.

Voucher de discount il primesti in mod automat, direct in contul tau din aplicatia e-charge. Acesta este valabil 90 de zile din momentul in care a fost emis.

Un voucher de discount poate fi folosit o singura data, la oricare din statiile de incarcare electrica proprietatea Renovatio din reteaua e-charge. Pentru eliminarea oricarui dubiu, voucherele nu sunt valabile la statiile marcate “Partener”/”Roamning” in aplicatia e-charge.

Voucherul de discount se aplica la finalul unei sesiuni de incarcare. In acest sens trebuie sa te asiguri ca ai suficiente fonduri in portofelul tau electronic din aplicatia e-charge pentru a acoperi costurile sesiunii pe care intentionezi sa o initiezi. Dupa finalizarea unei sesiuni de incarcare, daca contravaloarea acesteia este mai mica decat valoarea voucherului de discount (50 lei) atunci voucherul se considera utilizat integral si nici o suma suplimentara nu va fi debitata din contul tau; daca contravaloarea unei sesiuni de incarcare depaseste valoarea voucherului de discount (50 lei) atunci diferenta dintre contravaloarea sesiunii de incarcare si valoarea voucherului de discount va fi debitata din portofelul tau.

Suma minima pe care trebuie sa o ai in portofelul tau electronic, pentru a putea initia o sesiune de incarcare (inclusiv folosind voucher-ul de discount Mastercard) este de 30 lei. Daca estimezi ca vei depasi aceasta valoare, te rugam sa te asiguri ca ai in portofel contravaloarea sesiunii de incarcare.

Poti primi maxim 2 vouchere de discount in fiecare din cele trei etape de desfasurare ale Campaniei.

Cum, cand si cate Vouchere de discount Mastercard* primesc?

Primesti un voucher de discount daca:

  • Esti utilizator al aplicatie e-charge adica esti titularul unui cont in aplicatia e-charge, ai portofelul electronic activ si
  • Ai alimentat portofelul e-charge cu minim 150lei/tranzactie folosind cardul tau Mastercard*
  • *La aceasta Campanie participa orice card Mastercard sau Maestro (de credit, debit sau comercial), emis in Romania. Consulta lista institutiilor participante in Anexa Institutii financiare emitente eligibile pe care o gasesti la finalul Regulamentului. - Consulta Regulamentul Campaniei aici si actele aditionale aici

Cum utilizez Voucher de discount Mastercard?

  • Intra in aplicatia mobila e-charge sau in webapp de pe orice browser la adresa rnvapp.e-charge.ro;
  • Selecteaza locatia, statia si tipul de conector pe care doresti sa le folosesti;
  • Porneste incarcarea apasand "Start Charging".
  • Alege voucherul de discount pe care vrei sa il folosesti pentru initierea sesiunii;
  • Sesiunea se initializeaza;
  • Urmeaza instructiunile de pe display-ul statiei;
  • Pentru oprirea sesiunii, apasa "Stop Charging" din submeniul "Current session" din aplicatia web.