Se incarca harta

Cea mai vasta retea de statii de incarcare a masinilor electrice din Romania!

Integreaza statia ta
in reteaua e-charge

Ai in plan sa instalezi o statie de incarcare electrica sau ai deja o statie functionala? Noi avem solutia eficienta de operare si administrare a echipamentului tau.

Integreaza statia ta in reteaua e-charge si vei face parte dintr-o retea cu acoperire nationala in continua dezvoltare. Mai mult, ai acces la o platforma complexa in care vei vedea in timp real toate informatiile colectate de statia ta (istoric incarcari, puterea si durata incarcarilor,cantitatea energiei livrate, disponibilitate echipament).

Te invitam sa ne cunoastem! Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru detaliile specifice.

Formular

Dezvoltarea
retelei e-charge

Reteaua e-charge este intr-o continua dezvoltare. Avem peste 165 puncte de incarcare in 54 de locatii din tara. Si nu ne oprim aici. Crestem si in urmatorii ani.


Ai o locatie?

Ne dorim sa extindem reteaua de statii electice si sa fim prezenti acolo unde este nevoie. Pentru a reusi ne-ar placea sa ne ajuti. Daca ai o locatie in care putem instala o statie de incarcare a vehiculelor electrice si vrei sa faci parte din reteaua e-charge, te rugam sa ne dai de stire.

Poti intra in legatura cu noi completand formularul de mai jos. Pentru a discuta detaliile vom lua legatura cu tine.

Formular
harta-proiect-romania

Fast SEE

Continuam sa dezvoltam infrastructura de statii electrice alaturi de Uniunea europeana printr-un proiect co- finantat ce are ca scop dezvoltarea retelei de incarcatoare rapide pentru masinile electrice de-a lungul coridoarelor Ten-T in Romania.

In proiect vom instala 53 de statii de incarcare rapida (50kW DC) si 3 statii ultra-rapide (150-350 kW DC), compatibile cu toate tipurile de vehicule electrice, in peste 25 de locatii. In acelasi timp, vor fi adaugate solutii de incarcare rapida in mai multe puncte existente din cadrul retelei Renovatio e-charge, aflate pe coridoarele prioritare TEN-T. Proiectul va acoperi mai mult de 1450 km de-a lungul celor doua coridoare prioritare ce strabat Romania.

Detalii despre proiect