Tot ce trebuie sa stii despre accesul la statiile Renovatio e-charge din parcarile magazinelor Kaufland

Pentru ca serviciul de incarcare sa vina in beneficiul unui numar cat mai mare de clienti, incepand cu luni, 08 iulie 2019, se modifica modalitatea de acces pe statiile Renovatio e-charge din locatiile Kaufland.

Kaufland continua sa sustina, in locatiile sale, contravaloarea incarcarilor la statiile e-charge, limitata la o singura sesiune pentru fiecare client, intr-un interval de 24 de ore, in interiorul unui oras.

Sesiunea de incarcare sustinuta de Kaufland se poate face doar dupa inregistrarea in aplicatia e-charge si prin activarea cuponului Kaufland. Aceasta facilitate se aplica doar pentru utilizatorii individuali, nu si pentru detinatorii de flote de masini electrice.

Pana acum am folosit doar card-ul RFID luat din magazinul Kaufland. Ce se intampla acum?

 • Te rugam sa sa te inregistrezi in aplicatia web e-charge*. Din acest moment ai acces la toate statiile din reteaua e-charge direct de pe smartphone-ul tau.

 • Asociaza cardul pe care il folosesti contului din aplicatie. Cardul tau Kaufland sau Renovatio va putea fi folosit in continuare pentru initierea sesiunilor de incarcare.

* Gasesti aici toti pasii pe care trebuie sa ii urmezi si toate detaliile necesare pentru a intra in comunitatea e-charge si a-ti activa cardul RFID.


Eram deja inregistrat in aplicatia e-charge si foloseam atat aplicatia cat si cardul meu la statiile din locatiile Kaufland

In cazul in care esti deja membru al comunitatii e-charge, dorim sa te atentionam ca sesiunile de incarcare, initate in locatiile Kaufland, sunt sustinute de acestia doar folosind aplicatia e-charge si activand cuponul Kaufland. Orice alta sesiune de incarcare, atat din aplicatie cat si folosind card-ul tau RFID va fi tarifata ca in orice alta locatie a retelei e-charge.

Ce inseamna cuponul Kaufland?

Cuponul Kaufland este unul virtual. Acesta iti ofera un discount de 100% pentru o sesiune de incarcare, intr-un interval de 24h, aplicat in interiorul aceluiasi oras.

Discount-ul se aplica la finalul sesiunii de incarcare; in acest sens te atentionam ca trebuie sa ai in portofelul tau electronic* o suma echivalenta cu contravaloarea sesiunii de incarcare pe care doresti sa o initiezi. In caz contrar, sesiunea se va autosuspenda in momentul in care valoarea ei depaseste suma din portofelul tau electronic.

Suma minima pe care trebuie sa o ai in portofelul tau electronic, pentru a putea initia o sesiune de incarcare (inclusiv folosind cuponul Kaufland) este de 30 RON. Daca estimezi ca vei depasi aceste valori, te rugam sa te asiguri ca ai in portofel contravaloarea sesiunii de incarcare.

* Portofelul electronic este o noua facilitate ce va deveni activa incepand cu data de 22 Iulie 2019

Cum introduc un cupon Kaufland?

 • Intra in contul tau din aplicatia e-charge;
 • Selecteaza submeniul Coupons si apasa New. Adauga cuponul introducand codul aferent orasului unde vrei sa faci incarcarea in aplicatia web;
 • Cuponul este salvat in contul tau. Il poti folosi la orice statie e-charge din magazinele Kaufland din orasul in care ai salvat cuponul.

Cum utilizez cuponul Kaufland?

Pentru a beneficia de sesiunea de incarcare sustinuta de catre partenerul nostru, Kaufland, alege sa initiezi o sesiune de incarcare folosind cuponul Kaufland astfel:

 • Intra in aplicatia web rnvapp.e-charge.ro;
 • Selecteaza statia si tipul de conector pe care doresti sa le folosesti;
 • Porneste incarcarea apasand "Start Charging".Te rugam sa te asiguri ca ai salvat cuponul Kaufland aferent orasului unde vrei sa incarci inainte de a initializa sesiunea de incarcare, altfel sesiunea va fi una contra cost;
 • Alege cuponul pe care vrei sa il folosesti pentru initierea sesiunii;
 • Sesiunea se initializeaza;
 • Urmeaza instructiunile de pe display-ul statiei;
 • Pentru oprirea sesiunii, apasa "Stop Charging" din submeniul "Current session" din aplicatia web.

Ma aflu in tranzit, mai pot folosi cupoanele?

Inca de la inceputul parteneriatului dintre Renovatio si Kaufland, accentul s-a pus pe facilitarea deplasarilor pe distante lungi. Clientii vor putea sa beneficieze in continuare de oportunitatea de a calatori pe distante mari, fara costuri suplimentare, daca aleg sa incarce vehiculul la statiile e-charge din parcarile magazinelor Kaufland, costul unei incarcari/oras fiind acoperit de Kaufland. Limitarea unei singure incarcari in 24 de ore este valabila doar pentru statiile aflate in acelasi oras.

Orice alta sesiune de incarcare, ce nu respecta instructiunile de mai sus, initiata la statiile e-charge instalate in parcarile magazinelor Kaufland, va fi taxata conform tarifelor standard din cadrul retelei e-charge, pe care le poti consulta accesand: www.e-charge.ro/ev-driver#tarife.

Fiecare oras are alt cod. Daca ajungi in alt oras, poti utiliza inca o data un cupon Kaufland, chiar daca nu au trecut cele 24 de ore, folosind codul orasului respectiv.

Fiecare cupon salvat poate fi folosit pentru o singura incarcare. Odata folosit cuponul, acesta se va sterge automat din lista ta.

K-ARAD
K-ALBA IULIA
K-ALEXANDRIA
K-BRASOV
K-BUCURESTI

K-CLUJ
K-CONSTANTA
K-CRAIOVA
K-DEVA
K-IASI

K-ORADEA
K-PITESTI
K-PLOIESTI
K-RAMNICU VALCEA
K-SEBES

K-SIBIU
K-SIGHISOARA
K-TARGU MURES
K-TIMISOARA
K-TURDA