Intra in comunitate

Ne-am propus sa facem experienta de incarcare cat mai facila pentru tine, astfel incat am dezvoltat pe langa cardul RFID si o aplicatie web pe care te invitam sa o folosesti cu incredere.

Suntem convinsi ca facilitatile dezvoltate de noi se vor dovedi utile in calatoriile tale.

Gasesti mai jos o scurta descriere a pasilor necesari pentru crearea unui cont in aplicatia e-charge*.

* Aplicatia e-charge dedicata pentru smartphone (Android / iOS) este in faza de testare si va fi publica incepand cu luna august 2019.

Porneste si Opreste incarcarea

Statusul statiilor in timp real

Toate informatiile de care ai nevoie

Suport tehnic

Am accesat aplicatia.

Cum imi fac cont?

 • Selecteaza butonul Log in si acceseaza link-ul Register here.

 • Completeaza informatiile cerute in formularul de inregistrare. Te rugam sa fii atent cand introduci adresa ta de email, intrucat pe aceasta vei primi un mesaj de validare a contului. Acceseaza link-ul din mesajul primit pentru activarea contului tau. Nu uita sa citesti Termenii si Conditiile si Politica de confidentialitate. Avem nevoie de acordul tau pentru a finaliza inregistrarea in aplicatie.

 • Pentru a putea initia sesiuni de incarcare trebuie sa iti alimentezi portofelul virtual folosind cardul tau bancar. Pentru informatii detaliate privind costurile de incarcare din reteaua e-charge te rugam sa accesezi pagina de tarife. Suma minima pe care trebuie sa o ai in cont pentru a putea porni o sesiune de incarcare este de 100 RON. Din acest moment poti incarca vehiculul tau electric, folosind aplicatia la orice statie din reteaua e-charge.

 • Daca ai deja un card RFID, acesta poate fi asociat contului tau. Odata inregistrat, acceseaza sectiunea Help Desk si comunica-ne seria cardului (Cod Client).

Register

Mi-am creat cont in aplicatie.

Cum imi pot asocia cardul RFID?

Assign Card
 • Logheaza-te in aplicatie si acceseaza din meniu tab-ul Help Desk.

 • Deschide o conversatie noua si completeaza informatiile cerute selectand in fereastra deschisa urmatoarele categorii:

  • My charging Identifications
  • Assign RFID card to my account
  Si trimite-ne codul tau de client de pe spatele cardului.

 • In cel mai scurt timp iti vom activa cardul pentru ca tu sa il poti folosi la orice statie din reteaua e-charge.

Portofelul electronic din aplicatia e-charge

Portofelul electronic din aplicatia e-charge este modalitatea digita de plata ce permite efectuarea de transferuri online cu o usurinta mai mare, si, implicit, cu un grad mai ridicat de siguranta, prin intermediul careia ai control total asuprea sesiunilor tale de incarcare direct din aplicatie.

Pentru a initia orice sesiune de incarcare trebuie sa ai minim 30 RON in portofel. Te atentionam ca trebuie sa ai in portofelul tau electronic o suma echivalenta cu contravaloarea sesiunii de incarcare pe care doresti sa o initiezi. In caz contrar, sesiunea se va autosuspenda in momentul in care valoarea ei depaseste suma din portofelul tau electronic.

 • Iti poti incarca portofelul folosind un card bancar, accesand butonul Top Up Funds din meniul Payment;
 • Gasesti informatii despre portofelul tau (inclusiv soldul) in meniul Payment;
 • Ai acces la istoricul sesiunilor tale de incarcare inclusive costul acestora din meniul Past Sessions.

Pentru informatii detaliate privind costurile de incarcare din reteaua e-charge sau promotii din partea partenerilor nostri, te rugam sa accesezi pagina de tarife.