Intra in comunitate

Ne-am propus sa facem experienta de incarcare cat mai facila pentru tine, astfel incat am dezvoltat pe langa cardul RFID si o aplicatie pe care te invitam sa o folosesti cu incredere.

Suntem convinsi ca facilitatile dezvoltate de noi se vor dovedi utile in calatoriile tale.

Gasesti mai jos o scurta descriere a pasilor necesari pentru crearea unui cont in aplicatia e-charge*.

Porneste si Opreste incarcarea

Statusul statiilor in timp real

Toate informatiile de care ai nevoie

Suport tehnic

Am accesat aplicatia.

Cum imi fac cont?

  • Selecteaza butonul Log in si acceseaza link-ul Register here.

  • Completeaza informatiile cerute in formularul de inregistrare. Te rugam sa fii atent cand introduci adresa ta de email, intrucat pe aceasta vei primi un mesaj de validare a contului. Acceseaza link-ul din mesajul primit pentru activarea contului tau. Nu uita sa citesti Termenii si Conditiile si Politica de confidentialitate. Avem nevoie de acordul tau pentru a finaliza inregistrarea in aplicatie.

  • Pentru a putea initia sesiuni de incarcare trebuie sa iti alimentezi portofelul virtual folosind cardul tau bancar. Pentru informatii detaliate privind costurile de incarcare din reteaua e-charge te rugam sa accesezi pagina de tarife. Suma minima pe care trebuie sa o ai in cont pentru a putea porni o sesiune de incarcare este de 100 RON. Din acest moment poti incarca vehiculul tau electric, folosind aplicatia la orice statie din reteaua e-charge.

  • Daca ai deja un card RFID, acesta poate fi asociat contului tau. Odata inregistrat, acceseaza sectiunea Help Desk si comunica-ne seria cardului (Cod Client).

Register

Portofelul electronic din aplicatia e-charge

Portofelul electronic din aplicatia e-charge este modalitatea digita de plata ce permite efectuarea de transferuri online cu o usurinta mai mare, si, implicit, cu un grad mai ridicat de siguranta, prin intermediul careia ai control total asuprea sesiunilor tale de incarcare direct din aplicatie.

Pentru a initia orice sesiune de incarcare trebuie sa ai minim 30 RON in portofel. Te atentionam ca trebuie sa ai in portofelul tau electronic o suma echivalenta cu contravaloarea sesiunii de incarcare pe care doresti sa o initiezi. In caz contrar, sesiunea se va autosuspenda in momentul in care valoarea ei depaseste suma din portofelul tau electronic.

  • Iti poti incarca portofelul folosind un card bancar, accesand butonul Top Up Funds din meniul Payment;
  • Gasesti informatii despre portofelul tau (inclusiv soldul) in meniul Payment;
  • Ai acces la istoricul sesiunilor tale de incarcare inclusive costul acestora din meniul Past Sessions.

Pentru informatii detaliate privind costurile de incarcare din reteaua e-charge sau promotii din partea partenerilor nostri, te rugam sa accesezi pagina de tarife.