Inapoi
Renovatio e-charge 16.03.2019

Renovatio e-charge si aplicatia plugshare

In ultima perioada am constatat un numar crescut de sesizari prin acre ne-ati semnalat abuzuri ale unor clienti la statiile din reteaua e-charge, prevalandu-se de aplicatia Plugshare.

 

Dorim sa facem urmatoarele precizari:

 

Aplicatia Plugshare nu este in nici un fel asociata cu reteaua Renovatio e-charge, cu aplicatia noastra mobila, e-charge sau cu platforma de operare a retelei.

 

Accesul la statiile Renovatio e-charge nu este conditionat de utilizarea aplicatiei Plugshare. Folosirea aplicatiei Plugshare nu confera utilizatorului acesteia niciun drept in legatura cu reteaua e-charge, iar clientii nostri au aceleasi drepturi indiferent ca aleg sa foloseasca sau nu aplicatia Plugshare in temeiul raportului detinut cu Renovatio e-charge. Asa numitele “liste de asteptare” create in aplicatia Plugshare nu au nicio legatura cu reteaua noastra.

 

 

Aplicatia Plugshare nu poate fi folosita pentru rezervarea unui punct de incarcare din cadrul retelei Renovatio e-charge.

 

Informatiile despre o locatie Renovatio e-charge din aplicatia Plugshare nu sunt verificate sau actualizate de catre noi si nici nu garantam acuratetea acestora.

 

Vom incerca sa detaliem cele de mai sus pentru a ne asigura ca mesajul nostru este receptionat clar si complet de clientii nostri. Astfel, Plugshare este o aplicatie independenta, cu access liber, in care utilizatorii pot adauga si edita informatii despre puncte de incarcare (indiferent de reteaua din care fac parte), include comentarii despre utilizare si despre experianta la statia de incarcare respectiva. Exista anumite functii in aplicate create tot de utilizatori (functia “check-in” cu privire la status-ul statiei, functionala – “charging now” sau “successfully charged”/ ne-functionala – “could not charge” si alegerea motivului sau „waiting”) cat si comentarii simple cu privire la sesiunea de incarcare. Niciuna dintre aceste functii nu este corelata cu reteaua noastra, nu transmitem date si nici nu verificam aceste informatii. Acestea sunt rezultatul exclusiv al interventiilor utilizatorilor aplicatiei.

 

Asa cum am precizat si in alte comunicate, statiile din reteaua Renovatio e-charge nu pot fi rezervate. Motivul principal este ca din pacate nu putem garanta clientului care a efectuat rezervarea ca locul de parcare aferent punctului de incarcare este liber. Accesul la statiile de incarcare din cadrul retelei e-charge este pe baza “primul venit, primul servit”. Cu alte cuvinte, daca ai ajuns intr-o locatie, statia este libera, o poti accesa fara restrictii sau limitari; Status-ul unui punct de incarcare (liber/ocupat/eroare) il poti afla in orice moment din aplicatia e-charge. Daca ai ajuns intr-o locatie si statia este ocupata, sau ai verificat in aplicatie, ai observat ca statia este ocupata dar totusi decizi sa mergi la ea si astepti dupa clientul aflat in acel moment la statie, atunci, odata finalizata sesiunea acestuia, poti incepe sa incarci. Aplicatia Plugshare nu are nicio legatura cu optiunile sau functiile de mai sus din cadrul retelei noastre.

 

In urma sesizarilor primite am trimis deja notificari privind incalcarea Coventiei E-charge clientilor identificati, iar la urmatoarea abatere vom suspenda conturile respective. Speram sa nu fie cazul.

 

Pentru a imbunatati in permanenta serviciile noastre, te rugam sa ne transmiti in continuare un email sau ticket in aplicatia e-charge informandu-ne despre orice abuz intalnit la statiile noastre (data/ora, locatie, etc.) iar noi vom incerca sa intervenim imediat.