Inapoi
Renovatio e-charge 12.02.2018

Noi statii de incarcare in reteaua Renovatio e-charge

Reteaua de incarcare pentru masinile electrice Renovatio e-charge s-a extins, deschizand noi puncte de incarcare in Bucuresti, Sibiu, Ramnicu Valcea, Poiana Brasov, Sebes si Stefanestii de Jos. Extinderea s-a realizat in perioada noiembrie-decembrie 2016 si face parte din planul companiei Renovatio de a dezvolta o retea de statii de incarcare pentru masini electrice la nivel national.

Reteaua Renovatio e-charge a ajuns la un total de 21 de statii in 17 puncte de incarcare, dintre care 4 statii de incarcare rapida de 50/20kW care incarca 0-80% din capacitatea bateriei în aproximativ 30 de minute (Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Timisoara) si 17 statii in regim de incarcare normal, AC 22kW. Statiile sunt puse gratuit la dispozitia publicului larg in parcari ale hypermarketurilor, mall-uri, ansambluri rezidentiale, sau hoteluri.

Informatii despre noile statii de incarcare din Reteaua Renovatio e-charge:

  • Bucuresti – bl. Poligrafiei nr.1, Hotel Crown Plaza – 2 statii de incarcare AC22kW prevazute cu conectori Type 2.
  • Sibiu – Soseaua Alba Iulia 40, Kaufland - Statie de incarcare rapida, care poate incarca simultan in modul AC si DC, cu multiple standarde de incarcare. Poate incarca orice vehicul electric prevazut cu conectori CHAdeMO, CCS sau AC Type2. In modul DC ajunge la o putere maxima de 50 kW, iar in modul AC la 43kW.
  • Ramnicu Valcea – Str. Barajului 32-34, Kaufland - Statie de incarcare cu putere de 22 kW. Este prevazuta cu conector AC Type 2. Pentru incarcare folositi cablul din dotarea masinii.
  • Poiana Brasov – Str. Valea Draga, Hotel Sportul - Statie de incarcare cu putere de 22 kW. Este prevazuta cu conector AC Type 2. Pentru incarcare folositi cablul din dotarea masinii.
  • Sebes – Str. Industriilor 2, Kaufland - Statie de incarcare cu putere de 22 kW. Este prevazuta cu conector AC Type 2. Pentru incarcare folositi cablul din dotarea masinii.
  • Stefanestii de Jos – Sos. de Centura 50, Complexul Rezidential Cosmopolis - Statie de incarcare cu putere de 22 kW. Este prevazuta cu conector AC Type 2. Pentru incarcare folositi cablul din dotarea masinii.

Pentru a urmari dezvoltarea retelei accesati site-ul: www.e-charge.ro.