Inapoi
Renovatio e-charge 31.08.2016

Renovatio e-charge deschide un nou punct de incarcare a masinilor electrice in parteneriat cu Promenada Mall

Sfarsitul lui august vine cu o veste buna: Promenada Mall devine sustinator activ al mobilitatii electrice in Bucuresti. Renovatio e-charge in parteneriat cu Promenada Mall au lansat doua statii de incarcare pentru masinile electrice in parcarea subterana a mall-ului din Calea Floreasca.

Statiile instalate au o putere de incarcare de 22 kW. Sunt prevazute cu prize AC Type 2 si pot incarca orice tip de masina electrica sau hibrida plugin folosind cablul din dotarea masinii.

Promenada Mall se alatura astfel revolutiei electrice, fenomen care ia amploare si in Romania. Masinile electrice creaza premizele unui oras mai curat, mai verde si cu un nivel redus de zgomot. Masinile electrice, deocamdata in numar destul de scazut in tara noastra, nu vor influenta semnificativ problema modificarilor climatice, insa pionierii mobilitatii electrice fac parte din solutie in loc sa fie parte a problemei. Pe langa reducerea emisiilor de CO2 si reducerea zgomotului de rulare, masinile electrice contribuie la reducerea dependentei de produse petroliere si este factor activ in sprijinirea inovatiei electrice.

Cei mai avantajati sunt soferii masinilor electrice. Acestia fac economie de timp, incarcacandu-si masina atunci cand isi fac cumparaturile sau se duc la sala de fitness din Promenada Mall, si de bani deoarece pana la sfarsitul anului incarcarea este gratuita in toata reteaua Renovatio e-charge.

Prin instalarea celor 2 statii de la Promenada, reteaua Renovatio e-charge se extinde in mai putin de un an la 12 puncte de incarcare in orasele: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Arad, Cluj, Timisoara, Constanta, Sibiu, Deva si Iasi. Dintre statiile instalate, 3 sunt de tip Fast Charge.

“Ne bucuram sa avem alaturi de noi Promenada Mall, un partener vizionar care a inteles beneficiile miscarii electrice pentru societate si pentru mediul inconjurator. Pentru a avea succes trebuie sa ai alaturi lideri in domeniu, care sa fie receptivi la schimbare si sa dea tonul atunci cand istoria se scrie. Iar istoria mobilitatii electrice in Romania si-a inceput primele pagini in timp ce vorbim. ” a precizat Alexandru Teodorescu, CEO Renovatio.

„Promenada este deja un trendsetter în peisajul bucurestean in zona de shopping si petrecere a timpului liber, fiind primul centru comercial din Romania certificat la nivel international drept „cladire albastra” (blue building). Ne dorim sa le oferim clientilor Promenada cea mai buna experienta si cat mai multe posibilitati, iar parteneriatul cu Renovatio e-charge a venit ca un pas firesc in modernizarea centrului comercial, intr-o vreme in care automobilele electrice castiga tot mai multa popularitate.”, a declarat Ana-Maria Leca, Center Manager Promenada.

Renovatio este o companie 100% romaneasca care dezvolta singura retea publica de statii de incarcare rapida pentru masini electrice la nivel national. Ritmul accelerat de dezvoltare impus de catre companie presupune ca pana la sfarsitul anului s a fie instalate cel putin inca 4 Fast Chargere in orasele cheie ale Romaniei, dupa o analiza atenta a traseelor pan-europene. Chiar daca mai tarziu decat in alte tari, Romania incepe sa apara pe hartile aplicatiilor care monitorizeaza statiile de incarcare a masinilor electrice.

Pentru a avea acces la statiile de incarcare trebuie sa soliciti un card Renovatio e-charge la Info Point-ul Promenada, pe site-ul www.e-charge.ro sau pe mail la office@e-charge.ro.