Cum incarci?

Accesul in retea iti permite sa vezi in timp real cate statii sunt libere pentru a incarca si unde, care este cea mai apropiata statie de tine si ce tip de starie este. Te vei putea programa la incarcare pentru a fi sigur ca nu irosesti timpul. Aplicatia noastra te va ajuta sa vezi un istoric al incarcarilor tale precum si multe alte statistici importante.

Completeaza datele necesare si familiarizeaza-te cu termenii si conditiile. Contul tau astfel creat iti da posibilitatea sa incarci, sa verifici istoricul incarcarilor si sa controlezi toate informatiile legate de incarcare si de masina ta. Procesul de inregistrare este foarte rapid si intuitiv, insa, daca ai o problema, ne poti suna la +40 372 756 599

Inregistrare

Dupa inregistrare poti solicita un card, iar noi vom avea grija ca acesta sa ajunga la tine. Il poti ridica de la sediul nostru din Sos. Bucuresti Nord, nr. 15-23, Cladirea Henley, Swan Office & Technology Park, Voluntari, Ilfov sau ti-l putem trimite la adresa mentionata de tine. E alegerea ta!

Solicita cardul

Pentru activarea cardului este nevoie de inregistrare. Urmeaza apoi pasii din formular.

Activezi Cardul

Odata ce ai activat cardul poti incarca la orice statie din reteaua Renovatio e-charge.

Cauta o statie


Instructiuni de incarcare