Solutii de incarcare

Valorile pe care masinile electrice le promoveaza - grija fata de mediu, nevoia de a fi diferit, pozitionarea ca trendsetter - se transfera si catre companiile care le utilizeaza. Tot mai multe companii din Uniunea Europeana pun accent pe CSR si, cum este si firesc, acest trend a ajuns acum si in tara noastra.

 • Companii

  Stiai ca in medie un angajat face cu masina 30 km/zi in Bucuresti? Asta inseamna ca daca ar utiliza o masina electrica ar consuma curent de circa 1.5 lei, fata de o masina pe benzina care ar consuma benzina de circa 10 lei. Semnificativ mai putin, zicem noi. Poate ca e timpul sa ii incurajam sa foloseasca o masina electrica punandu-le la dispozitie o statie de incarcare la birou. Programele Uniunii Europene prevad bonusuri si avantaje financiare pentru companiille care achizitioneaza masini electrice. Si in Romania s-au facut primi pasi. Astfel pentru achizitionarea unei masini electrice poti beneficia de subventii de la stat.

 • Dezvoltatori imobiliari

  In viitorul foarte apropiat, masinile electrice si hibride plugin vor fi ceva comun. De ce sa mai astepti trendul cand ai putea tu sa fii un trendsetter? Un anasamblu imobiliar care are o statie de incarcare pentru masini electrice va atrage entuziastii care isi cumpara masini electrice inca din primul val. In plus pachetul de legi si avantaje propus de Uniunea Europeana va ajunge in Romania in curand. Poti fi cu un pas inaintea timpului si vei avea numai de castigat.

 • Spatii comerciale

  Sunt cateva sute si in curand mii de soferi cu masini electrice si hibride in Bucuresti. Acestia au venituri peste medie, sunt atrasi de tot ce este nou si pot fi potentiali clienti pentru majoritatea afacerilor. Orice parcare poate deveni un punct de atractie pentru acesti oameni daca are montata o statie de incarcare. Ei vor alege mall-ul unde isi pot incarca masina cat isi fac cumparaturile sau se vor duce sa manance la restaurantul care le ofera si posibilitatea sa isi incarce masina. Cate restaurante au statie de incarcarea acum? Daca restaurantul tau va monta o statie de incarcare, cu siguranta va deveni un hotspot pentru proprietarii de masini electrice sau hibride plugin. In plus poti ajuta orasul sa respire un aer mai curat si poti informa consumatorii tai ce eforturi faci pentru asta.

 • Parcari

  Este adevarat ca masinile electrice sunt inca la inceput, insa intotdeauna primul intr-un domeniu fura startul. Parcarile care vor gazdui primele statii de incarcare vor atrage o categorie de consumatori cu un anumit statut social, care vor deveni clienti fideli. Masinile electrice petrec mult timp incarcand, aproape zilnic, motiv pentru care o parcare publica ar trebui sa aiba cel putin o statie de incarcare.

 • Ansambluri rezidentiale

  Pentru posesorii de masini electrice un ansamblu rezidential unde isi pot incarca masina este exact ceea ce cauta. Cum masinile electrice se incarca peste noapte este de dorit sa ai posibilitatea sa iti incarci masina si acasa. Chiriile sau preturile de vanzare ale apartamentelor din ansambluri rezidentiale care au aceasta facilitate sunt intotdeauna mai mari. In plus reduce gradul de poluare si de zgomot ceea ce nu poate decat sa ii bucure pe ceilalti locatari.