Tot ce trebuie sa stii despre accesul la statiile Renovatio e-charge din parcarile magazinelor Kaufland

Kaufland Romania va continua sa sustina contravaloarea incarcarii masinilor electrice pentru clientii fideli. Cele 24 de statii de incarcare, operate de catre Renovatio e-charge, vor fi accesate in baza unui cupon ce va fi incarcat in mod automat in contul de client e-charge la inceputul fiecarei luni. Primesti 5 cupoane daca ai efectuat, in luna precedenta, cumparaturi in oricare dintre magazinele Kaufland din Romania, in valoare totala de minimum 500 de lei, iar la finalul fiecarei cumparaturi, ai scanat la casa de marcat cardul digital Kaufland Card.

Kaufland Romania a sustinut contravaloarea a peste 100.000 de sesiuni de incarcare pentru clientii sai, de la lansarea in 2016 a parteneriatului cu Grupul Renovatio.

1 August 2020 este data la care campania "Incarca-ti masina cu cumparaturi de la Kaufland" devine activa.

Cuponul permite o singura utilizare, la oricare dintre statiile de incarcare electrica Renovatio e-charge din magazinele Kaufland, valabil 30 de zile din momentul in care a fost emis.

Ce inseamna cuponul Kaufland?

Cuponul Kaufland este un voucher virtual ce iti ofera posibilitatea de a beneficia de o sesiune de incarcare cu costuri 0 pentru tine.

Cuponul il primesti in mod automat, direct in contul tau din aplicatia e-charge. Acesta este valabil 30 de zile din momentul in care a fost emis.

Un cupon poate fi folosit o singura data, la oricare din statiile de incarcare Renovatio e-charge din incinta parcarilor Kaufland.

Discount-ul se aplica la finalul sesiunii de incarcare; in acest sens te atentionam ca trebuie sa ai in portofelul tau electronic o suma echivalenta cu contravaloarea sesiunii de incarcare pe care doresti sa o initiezi. In caz contrar, sesiunea se va autosuspenda in momentul in care valoarea ei depaseste suma din portofelul tau electronic.

Suma minima pe care trebuie sa o ai in portofelul tau electronic, pentru a putea initia o sesiune de incarcare (inclusiv folosind cuponul Kaufland) este de 30 RON. Daca estimezi ca vei depasi aceasta valoare, te rugam sa te asiguri ca ai in portofel contravaloarea sesiunii de incarcare.

Cum, cand si cate cupoane Kaufland primesc?

Kaufland Romania va oferi 5 cupoane lunar, clientilor care:

 • Sunt utilizatori Kaufland Card digital, adica s-au inregistrat in programul de loialitate Kaufland Card obtinand astfel un card digital prin intermediul aplicatiei mobile „Kaufland – Oferte si noutati”; Si
 • Sunt utilizatori Renovatio e-charge, adica sunt titularii unui cont in aplicatia e-charge.

Primul pas este de a-ti lega contul din aplicatia e-charge de cel din aplicatia mobila Kaufland (https://www.kaufland.ro/kaufland-card/despre-program.html#instaleaza).

Te rugam sa completezi formularul de inregistrare de pe site-ul Kaufland: https://www.kaufland.ro/utile/statii-incarcare-eco/inscriere-cupon-incarcare.html
Codul de client Renovatio e-charge (userID) il vei putea gasi in contul rau din aplicatia web rnvapp.e-charge.ro, in meniul Coupons.
Alternativ, ne poti intreba oricand printr-un mesaj direct din meniul Help Desk al aplicatiei e-charge sau apeland call-center-ul nostru.

Vei primi 5 cupoane daca ai efectuat in luna precedenta, cumparaturi in oricare dintre magazinele Kaufland din Romania in valoare totala de minimum 500 de lei, iar la finalul fiecarei cumparaturi ai scanat la casa de marcat cardul digital Kaufland Card din aplicatia mobila "Kaufland - Oferte si noutati". Cupoanele sunt valabile 30 de zile din momentul emiterii. Mecanismul va debuta in luna Octombrie 2020, in baza de cumparaturile efectuate in luna Septembrie 2020.

Cum utilizez cuponul Kaufland?

 • Intra in aplicatia mobila e-charge sau in webapp de pe orice browser la adresa rnvapp.e-charge.ro;
 • Selecteaza locatia, statia si tipul de conector pe care doresti sa le folosesti;
 • Porneste incarcarea apasand "Start Charging".
 • Alege cuponul pe care vrei sa il folosesti pentru initierea sesiunii;
 • Sesiunea se initializeaza;
 • Urmeaza instructiunile de pe display-ul statiei;
 • Pentru oprirea sesiunii, apasa "Stop Charging" din submeniul "Current session" din aplicatia web.

Ma aflu in tranzit, mai pot folosi cupoanele?

Inca de la inceputul parteneriatului dintre Renovatio si Kaufland, accentul s-a pus pe facilitarea deplasarilor pe distante lungi.

Cupoanele pot fi folosite oricand, la orice statie e-charge instalata in parcarile magazinelor Kaufland, din orice oras.

Orice alta sesiune de incarcare, pentru care nu se foloseste un cupon Kaufland, initiata la statiile e-charge instalate in parcarile magazinelor Kaufland, va fi taxata conform tarifelor standard din cadrul retelei e-charge, pe care le poti consulta accesand: e-charge.ro/ev-driver#tarife.

Am un card RFID ridicat dintr-un magazin Kaufland in trecut. Il pot utiliza impreuna cu un cupon salvat in aplicatia e-charge?

Pentru a beneficia de sesiunile de incarcare sustinute de partenerul nostru, Kaufland Romania, trebuie sa:

 • Ai un cupon Kaufland salvat in contul tau din aplicatia e-charge; Si
 • Sa pornesti sesiunea de incarcare din aplicatia e-charge.

O sesiune de incarcare pornita cu un card RFID asociat contului tau va fi tarifata conform tarifelor standard aflate in vigoare, chiar daca ai un cupon Kaufland salvat in contul tau.